perjantai 11. syyskuuta 2015

Tervetuloa toiminnalliseen vanhempainiltaan ke 23.9. klo 17.30

Haluamme kutsua teidät vanhemmat yhteiseen iltaan oppilaiden ja henkilökunnan kanssa.  Paikkana on koulun uusi piha.


Tilaisuuden alussa on koulun puheenvuoro, jonka jälkeen alkaa Unicef-kävely. Unicef-kävelyssä oppilas kerää rahaa kehittyvien maiden lapsille liikkumalla. Illan aikana näkyvät siis tämän lukuvuoden painopisteemme: iloinen liikkuminen sekä yrittäjyys, jotka hienosti yhdistyvät ajankohtaiseen, globaaliin teemaan eli auttamiseen.

Unicef-kävely on mahdollista suorittaa eri tavalla liikkumalla, josta informoidaan oppilaita etukäteen. Näistä liikuntasuorituksista oppilas saa tarroja, joita esittämällä hän saa sponsoreiltaan rahallista tukea. Kukin oppilas siis etsii itselleen sponsorin etukäteen ( koulusta jaettu tällä viikolla sponsorikirjekuoret). Sponsori voi olla yritys ( suositeltavaa varsinkin yläkoulun oppilaille, joille tarjotaan lukuvuoden aikana mahdollisuutta omien yritysten perustamiseen), mutta myös sukulainen tai huoltaja itse. Oppilas itse päättää illan aikana, kuinka paljon hän liikkuu eli kuinka paljon tarroja kertyy. Mitä enemmän liikettä, sitä enenmmän tarroja ja rahaa Unicefille. Vanhempien ja henkilökunnan rooli on tsempata oppilasta illan aikana kenties parempaan tulokseen, mitä hän ei itse edes uskoisikaan.

Kirjekuori säilytetään kotona kunnes kävely on suoritettu. Tämän jälkeen sponsori tekee lahjoituksen joko rahana kirjekuoreen ( oppilas palauttaa tämän jälkeen koulun kansliaan pe 2.10. mennessä) tai verkkomaksuna osoitteessa www.unicef.fi/unicef-kavely

Koulu ei järjestä erillisiä kuljetuksia iltaan vaan vanhempien toivotaan auttavan kyytioppilaiden kuljetuksissa. Illan aikana on tarjolla iltapalaa pientä maksua vastaan ja tuotto menee oppilaiden retkirahastoon. Ilta päättyy joustavasti kunkin oppilaan saadessa haluamansa liikuntamäärä suoritettua.

Liikkumisen lomassa rehtori on myös tavattavissa vastaanottaen palautetta koulun toiminnasta.

Tervetuloa joukolla mukaan.

Lisätietoja: www.unicef.fi/unicef-kavely