torstai 13. elokuuta 2015

Elokuun kuukausitiedoteELOKUUSSA TAPAHTUU:

 ·         Pe 14.8 klo 9.15 on perinteinen koulunaloitusjumalanpalvelus Anttolan kirkossa

·         Ti 25.8. ovat 1.-2.lk Rantakylässä Turvaa Tenaville-tapahtumassa

·         Ti 25.8. neuvottelukunta kokoontuu klo 17 ruokalan kabinetissa Anttola-talolla

·         To 27.8. kaupunginorkesterin konsertti koulun liikuntasalissa klo 19

 

Mikkelin kaupungissa  OPPILASTIEDOT PÄIVITETÄÄN WILMASSA. Jokaisen vanhemman tulee  käydä  PE 21.8.MENNESSÄ tarkistamassa oman lapsensa tiedot seuraavan ohjeistuksen mukaan:

 

 1. KIRJAUDU WILMAAN
2. OIKEASSA YLÄKULMASSA KLIKKAA LISÄÄ JA VALITSE LOMAKKEET
3. KLIKKAA OPPILAS JA HUOLTAJA TIETOJEN PÄIVITYS
4. TEE TARKISTUS JA TARVITTAVAT MUUTOKSET
5. TALLENNA, VAIKKA TIEDOT EIVÄT OLISIKAAN MUUTTUNEET.
6. KUITTAA KÄYNTI ALLEKIRJOITUKSELLA siinäkin tapauksessa, kun tiedoissa ei
    ole tapahtunut muutoksia. 

     Ei-päivittäneille lähetetään paperilomake oppilaan mukana.

 

·         Koulun rehtorina toimii Susanna Savander. Hänet tavoittaa  numerosta: 044 794 3170 tai sähköpostilla: susanna.savander@mikkeli.fi.
·         Vararehtorina jatkaa edelleen Sirpa Rossi: 044 794 3172 tai sirpa.rossi@mikkeli.fi.
·         Koulusihteeri Annamari Terästi tavoitettavissa p. 044- 794 3173 tai sähköpostilla annamari.terasti@mikkeli.fi. Työajat seuraavat: ma 8-15, ti 8-15, ke 8-14, to 8-14 ja pe 8-12.
·         Lukuvuositiedote -vihkonen jaetaan kaikkiin perheisiin ensi kuussa.
·         Maksullinen välipala alkaa syyskuun alkupuolella ja on tarjolla maanantaista torstaihin klo 13.15 välitunnilla Anttola-talon ruokalassa. Omien eväiden säilytykseen on varattu jääkaappi kanslian edessä. Eväät haetaan sieltä ja syödään omassa luokassa.
·         Uusista allergioista tai muutoksista vanhoihin on ilmoitettava keittiölle Anna-Liisa Lampiselle p.  044-7945577 sekä kouluterveydenhoitaja Eeva Romolle p. 044 794 4494.
·         Koulumme kerhotoiminta alkaa elokuussa. Tulevista kerhoista ilmoitamme koteihin tarkemmin myöhemmin. Spurttis-kerhotkin alkavat,  ks. www.spurttis.fi/ohjelmat.
·         Lähes puolet oppilaistamme on kuljetuksessa, joista suuri osa on pieniä oppilaita.  Kuljetusoppilaat tulevat tänä vuonna aamulla isojen pihalle, jossa valvojat ovat ottamassa heidät vastaan klo 7.45.  osan siirtyessä pienten puolelle toisen valvojan kanssa.

·         Kaikille kuljetusoppilaille/ huoltajille on lähetetty kuljetuksia koskeva kirje. Mikäli lapsenne ei tarvitse koulun järjestämää kyytiä, pyydämme teitä ilmoittamaan asiasta liikennöitsijän lisäksi myös koululle Annamari Terästi ( p. 044-794 3173/ annamari.terasti@mikkeli.fi). Tämä on erittäin tärkeää, koska muutoin jokaista
      ” puuttuvaa” oppilasta aletaan etsiä.
·         Kaikki oppilaat odottavat aamulla ulkona koulun alkua, myös kyyditysoppilaat.
 
TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAMME!
 
Kuukausitiedote on nähtävillä myös nettiversiona eli koulumme blogista löytyy linkki tiedotteisiin. Lisäksi koulumme blogista löytyy paljon muutakin kouluun ja Anttolaan liittyvää tietoa. Käy katsomassa: http://anttolanyhtenaiskoulu.net