torstai 15. toukokuuta 2014

Kesäleiri 10-13 v. lapsille


ATV Marketing järjestää yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa ensi kesänä jo 10 kerran lasten liikuntapainotteisen kesäleirin. Vietämme 10 v juhlavuottamme ja haluaisimme tarjota muutamalle alueen nuorelle mahdollisuuden olla mukana.

 
Leiri on tarkoitettu 10-13 vuotiaille tytöille ja pojille. Leirit ovat osallistujille ilmaisia ja niille voi hakea verkkosivujen kautta osoitteessa www.lapsetleirille.fi. Leiripaikat arvotaan kaikkien hakijoiden kesken. Ja huom! Leiripaikan voittanut saa ottaa mukaansa yhden ystävän! Leirin tarjoavat yhteistyökumppanimme Cederroth sekä Hartwall Jaffa.

 
TIETOA LEIRISTÄ

Leiri järjestetään Haukivuorella viikolla 24 eli 9. – 13.6. Leiripaikka sisältää ilmaiset ateriat, yöpymisen sekä pelivälineet. Vain saapuminen paikalle sekä omat henkilökohtaiset varusteet on tuotava mukana. Lisätietoa leiristä löytyy runsaasti osoitteessa www.lapsetleirille.fi.

 
LEIRIPAIKKOJEN ARPOMINEN

Leiripaikat arvotaan toukokuun lopulla ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Jos halukkaita leiriläisiä löytyy, hakemukset tulisi lähettää viimeistään 18.5. Tervetuloa mukaan!

 
Liikunnallisin terveisin

Katariina Lahikainen

ATV Marketing Oy

0405792258