tiistai 28. toukokuuta 2013

Kamut katupartio

Kamut tulee- katupartio


Kamut tulee on katupartiotoiminta Mikkelissä. Vapaaehtoisvoimin toteutettava katupartio tarvitsee jatkuvasti uusia aikuisia, jotka ovat valmiita panostamaan nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi. Jos olet 20- vuotta täyttänyt tai 18vuotias alalle opiskeleva
ja välität nuorista, ota vaikka ystäväsi ja naapurisi mukaan tutustumaan toimintaan.  Tarkoituksena ei ole vaatia vapaaehtoisia osallistumaan kaikkiin partioihin vaan jokainen voi itse määritellä itselleen sopivimman ajankohdan. Yksikin kerta Kamujen mukana välittää nuorille tietoa siitä, että juuri sinä välität heistä. Seuraavankerran Kamut partio lähtee liikkeelle koulujen lopussa 1.6 ja toivomme mahd. paljon mukaan vapaaehtoisia uusia sekä vanhoja. Kokoonnumme nuorisokahvila Starlightissa klo 19.


Kamujen tavoitteena on hillitä nuorten humalakäyttäytymistä sekä ehkäistä uhka- ja vaaratilanteita olemalla selvänä aikuisena läsnä ja auttaa huonossa kunnossa olevia nuoria. Tarkoituksena ei ole ylläpitää selviämisasemaa tai kuljettaa päihtyneitä. Tarpeen vaatiessa huolehdimme siitä, että nuori pääsee kotiin, ystävän/sukulaisen luo tai ensiapuun. Partiointi tapahtuu aina vähintään pareittain. Kukaan ei partioi yksin.


Ilmoittautumiset :
Mikkelin kaupunki Liikunta- ja nuoriso palvelut:
Nuoriso-ohjaaja
Päivi Tick
044-7943599