tiistai 16. huhtikuuta 2013

Teatteria 3. luokkalaisille ke 17.4.

Mikkeliläiset 3.luokan oppilaat pääsevät tutustumaan teatteriin Ella ja Paterock-näytelmän myötä.
Ellalla on mukavia ystäviä, mukava luokka ja mukava opettaja. Kaikki olisikin oikein hyvin, ellei Patea uhkaisi luokalle jääminen ja opettajaa häätö. Pate ei nimittäin osaa kertotaulua, sillä hänen mielestään tuleva rokkistara ei sellaista tarvitse; Paten manageri opettelee sen hänen puolestaan. Opettajaa uhkaa häätö, koska hänen koiransa ulvovat öisin ja isännöitsijä päivisin. Onneksi ystävät keksivät suunnitelman, jonka avulla kaikki järjestyy. Vai järjestyykö ja minne on kadonnut rokkitähti Elviira?
Lisätietoa näytelmästä Mikkelin Teatterin sivuilta: http://www.mikkelinteatteri.fi/ella_ja_paterock
Ella ja Paterock-näytelmän yhteydessä luokat voivat halutessaan tutustua näytelmää ennen tai sen jälkeen Timo Paateron Ella-kirjasarjaan tai vuonna 2012 julkaistuun Ella ja kaverit -elokuvaan.
Vierailut ovat osa Mikkelin kulttuuri- ja koulutuspalveluiden poikkihallinnollista Kulttuuripolku-projektia, jonka tiimoilta jokainen mikkeliläinen 1.-9.luokkalainen pääsee tutustumaan erilaisiin kulttuuri- ja taidesisältöihin. Koulumme oppilaat lähtevät seuraamaan esitystä ke 17.4. klo 9.15 ja paluu takaisin n. 12.30.
▪ Mikkelin Kulttuuripolun Internet-sivut: http://www.mikkelinkulttuuripolku.fi/