maanantai 27. elokuuta 2012

Koulun visio ja toiminta-ajatus

TOIMINTA-AJATUS
Kasvatus- ja opetustyömme rakentuu yhtenäiselle perusopetukselle palvellen laaja-alaisessa opetus- ja kasvatustehtävässä eskarista 9. luokkaan. Koko koulu kasvattaa yhteistyössä kotien kanssa. Koulumme toimintaan voi tutustua osoitteessa: www.anttolanyhtenaiskoulu.net. Tulevana lukuvuotena osallistumme vahvasti kaupungin strategisiin linjauksiin vahvistamalla LiikkuvaKoulu-käytänteitä omassa toimintaympäristössämme sekä panostamalla yrittäjyyskasvatukseen.
ARVOT
Anttolan yhtenäiskoulun arvopohja perustuu valtakunnallisiin Opetushallituksen opetussuunnitelman perusteisiin. Arvot konkretisoituvat henkilökunnan yhteisissä toimintaperiaatteissa, joiden avulla toiminnan arvopohja muodostuu kaikille samanlaiseksi. Haluamme, että kouluumme luotetaan ja toimintatapamme kestää kriittisenkin tarkastelun. Toimiva ja avoin yhteistyö kotien kanssa on edellytys onnistuneelle kasvatus- ja opetustyölle.
SLOGAN
A= arvostava
N= nuorekas ja nykyaikainen
T= tulevaisuuteen katsova
T= toiminnallinen
O= onnellisesti oivaltava
L= laadukas
A= ahkera ja antoisa
VISIO 2025+
Anttolan yhtenäiskoulu
on koko kylän keskus, jossa toimii joustavia osaajia, osallistuvia, itseensä luottavia ja yritteliäitä tulevaisuuden tekijöitä.